Client executive

Wij – Omnicom Public Relations Group – zijn een fullservice-communicatieadviesbureau, een collectief van drie internationaal toonaangevende public relations en public affairs bureaus; FleishmanHillard, Ketchum en Porter Novelli. In Nederland werken we, vanuit onze kantoren in Amstelveen en Den Haag, met zo’n 50 getalenteerde adviseurs en specialisten.

Onze kracht en focus liggen op de sectoren healthcare & wellness en food & agriculture en daarnaast zijn we actief op klanten in sectoren als energie, technologie, financiële dienstverlening, consumer goods en overheid.

Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een client executive; een starter die concrete ervaring wil opdoen en zich wil ontwikkelen binnen de communicatie-, pr- en de (internationale) bureauwereld.

Jouw verantwoordelijkheden
Je bent betrokken bij de ondersteunende, onderzoeks- en uitvoerende werkzaamheden in het accountteam. De werkzaamheden variëren van het maken van perslijsten, perscontact onderhouden, het bijhouden en administreren van media-uitingen over onze klanten, het maken van media-analyses, tot het (mee)organiseren van en assisteren op evenementen en het schrijven van persberichten, informatieve teksten of social en webcontent. Je woont team- en klantmeetings bij en neemt actief deel aan bureaubrede brainstormsessies.

Wij vragen
Wij zoeken iemand die onlangs zijn hbo of universitaire studie heeft afgerond en zijn toekomst ziet in de communicatie. Je voelt je volledig thuis in een omgeving die hectisch en veeleisend kan zijn en je wil je daarin flexibel opstellen. Je bent van nature gedreven, nieuws- en leergierig en steekt graag de handen uit de mouwen en zet je actief in om een bijdrage te leveren aan de groei en reputatie van ons mooie bureau. Bij voorkeur beschik je al over wat concrete en aantoonbare communicatie- en/of pr-ervaring door bijvoorbeeld een bijbaan of een eerdere stage. Vanwege het grotendeels internationale karakter van onze klanten en collega’s verwachten we dat je het Engels uitstekend beheerst, zowel schriftelijk als mondeling.

Jouw talent
Je bent het servicegerichte, nieuwsgierige, georganiseerde, besluitvaardige, commerciële en proactieve type en je houdt van schrijven, nieuws, maatschappelijke trends, ontwikkelingen en uitdagingen. Je weet rust en overzicht te houden in stressvolle situaties. Je bent ambitieus en klantgericht, accuraat en zorgvuldig, hebt oog voor kwaliteit en detail en durft initiatief te nemen. Uiteraard ben je een digital native.

Wij bieden
Een fulltimejob in Amstelveen met brede ontwikkelingsmogelijkheden bij een internationaal topbureau met een grote diversiteit aan klanten en projecten binnen een gemotiveerd, energiek, informeel en professioneel team.

Interesse?
Stuur je motivatie en CV via hello.nl@omnicomprgroup.com aan Ingrid van Vliet, telefoon: 020 406 5934.