Fleishman-Hillard Brussel genomineerd voor Consultancy van het Jaar, European Public Affairs Awards 2010

Met trots kondigen wij aan dat onze collega’s van Fleishman-Hillard Brussel op de shortlist staan voor “Consultancy of the Year” bij de European Public Affairs Awards 2010. Gemeten naar gebruikelijke maatstaven voor succes is het op alle gebieden een zeer succesvol jaar geweest voor het kantoor in Brussel: winstgroei (30%), nieuwe collega’s (22 tot nu toe in 2010) en het behoud van personeel. Waar we echter het meest trots op zijn is de bron van dit succes: het feit dat onze collega’s verder zijn gegaan dan de normale taken van Brusselse PA-kantoren middels het ontwikkelen van communicatie-strategieën – vaak met een nadrukkelijke digitale stempel – die in moeilijke tijden net dat extra duwtje in de rug geven. De huidige shortlist is samengesteld door een jury en de uiteindelijke winnaar zal gekozen worden door public affairs professionals.