9 Tips voor een effectieve public affairs-campagne

Brussel is van zeer groot belang voor de Nederlandse wet- en regelgeving, dat weten we allemaal. Hoe je daar als public affairs-professional mee om gaat, is echter een wat lastigere vraag. Hoe doe je dat? In hoeverre verschillen de Brusselse public affairs -activiteiten van de activiteiten in Nederland? Is het werkelijk een vak apart? Het antwoord daarop is simpelweg: de verschillen zijn niet zo groot. Lees de 9 tips voor een effectieve public affairs campagne in Brussel.Onze collega’s in Brussel delen met regelmaat de laatste public affars-insights en -tips uit Europa op hun blog Public Affairs 2.0. Graag deel ik de meest recente bijdrage van collega James Stevens met daarin 9 tips voor een effectieve public affairs-campagne in Brussel. Iedere Nederlandse public affairs-professional zal herkennen dat ‘the rules of the game’ niet zoveel anders zijn dan in Nederland. Uiteindelijk komt het ook in Brussel aan op het aanreiken van nieuwe inzichten & informatie op het juiste moment, het bouwen van relevante coalities en het creëren van waarde voor je business en gesprekspartners.

Lees alle 9 tips voor een effectieve public affairs campagne in Brussel hier.