Evolutie van communicatie: onderzoek

De wereld van communicatie en marketing ondervindt momenteel een snelle evolutie. Nieuwe kansen doen zich voor terwijl oude kanalen en skills verdwijnen. FleishmanHillard probeert inzicht te creëren binnen het veranderlijke landschap van marketing en communicatie.

Graag vragen wij twee minuten van uw tijd om aan te geven welke vaardigheden u momenteel het meest gebruikt en welke vaardigheden u verwacht in de nabije toekomst nodig te hebben. Het onderzoek is hier http://www.surveymonkey.com/s/9MJ9MT7 te vinden.

Om een zo breed mogelijk beeld te creëren vragen wij u om het onderzoek ook te delen met de u bekende marketing en communicatieprofessionals. Medewerking wordt zeer op prijs gesteld. Indien u geïnteresseerd bent in de uitkomsten, kunt u dat in de vragenlijst kenbaar maken zodat wij de resultaten met u kunnen delen.

Hartelijk dank!