FleishmanHillard Vanguard opent nieuw kantoor in Kiev, Oekraïne

KIEV, Oekraine, 20 november 2013 — FleishmanHillard Vanguard opent FleishmanHillard Vanguard Oekraïne, een nieuw kantoor in Kiev. FleishmanHillard Vanguard werd in 2007 opgezet als joint venture van FleishmanHillard en Vanguard PR, een Russisch bureau dat in 1993 in Moskou werd opgericht. Het is inmiddels een van de grootste communicatiebureaus in de regio en ontplooit activiteiten door heel Rusland en de GOS-landen, gebruikmakend van een netwerk dat ook Oekraïne, Kazachstan, Azerbeidzjan en Wit-Rusland omvat.

“We hebben al ruim tien jaar werkervaring in Oekraïne via ons kantoor in Moskou, waar we een Oekraïens team hebben en daarnaast door samenwerking met lokale partners,” zegt Elena Fadeeva, algemeen directeur en partner van FleishmanHillard Vanguard. “We zijn blij en trots dat we nu onze unieke combinatie van internationale expertise en lokale ervaring in een eigen kantoor ter plaatse kunnen inzetten.”

John Saunders, president van FleishmanHillard EMEA, verklaarde: “De afgelopen tien jaar hebben we kantoren geopend in Praag, Warschau en Moskou, en partnerships opgezet in onder meer Bulgarije, Hongarije, Litouwen en Servië. De opening van ons nieuwe kantoor in Kiev illustreert het toenemende belang van Oekraïne en speelt in op de vraag van onze cliënten om meer ondersteuning in die markt.”

FleishmanHillard Vanguard Oekraïne levert een breed scala communicatiediensten op terreinen als corporate communications, public affairs, overheidsrelaties, financiële communicatie, internationale campagnes, marketing, gezondheidszorg, technologie en digitale communicatie.

FleishmanHillard Vanguard Oekraïne zal geleid gaan worden door Elena Fadeeva, terwijl Anna Maximenko, die namens het bureau de supervisie voert over Oekraïne en de GOS-landen, in Kiev verantwoordelijk wordt voor de klantrelaties. Het nieuwe filiaal gaat zijn kantoor delen met OMD Optimum Media, waarbij de beide firma’s zullen samenwerken aan geïntegreerde communicatie-oplossingen voor cliënten.

Kiev Office Launch

 

Over FleishmanHillard
FleishmanHillard is een van ‘s werelds grootste strategische communicatiebureaus. Het dankt zijn reputatie aan het ontwikkelen van geïntegreerde oplossingen die leveren wat opdrachtgevers het meest waarderen: zinvolle, positieve en meetbare impact op de resultaten van hun organisaties. Het bureau staat bekend vanwege zijn klantenservice en bedrijfscultuur die is gebaseerd op teamwerk, integriteit en persoonlijke betrokkenheid. Met het hoofdkantoor in St. Louis werkt de onderneming via meer dan 80 eigen kantoren voor opdrachtgevers in Noord-Amerika, Europa, Azië, Australië, Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. Meer informatie over FleishmanHillard is te vinden op www.fleishman.com

Het Nederlandse kantoor, dat ruim 10 jaar actief is op de Nederlandse markt, bedient een grote verscheidenheid aan nationale en internationale klanten uit met name de sectoren Energie, Food & Agri, Healthcare en (Consumer) Technology. Het kantoor bestaat uit een breed team disciplinespecialisten op het gebied van corporate reputatiemanagement met de nadruk op public affairs, interne communicatie & change management, digital en social media en crisis & issuesmanagement. Op het gebied van public affairs werkt het kantoor in Amsterdam nauw samen met de vestiging in Brussel. www.fleishman.nl