U bent vanaf nu ook welkom op ons kantoor in Den Haag

Het werkgebied van FleishmanHillard bevindt zich voor een belangrijk deel in Den Haag. Het is dan ook logisch dat onze klanten en relaties min of meer verwachten dat we in deze stad fysiek vertegenwoordigd zijn. Sinds 1 maart is het zover: we hebben een kantoor in Den Haag, en wel op een mooie en centrale plek: op Plein 20.

Geïntegreerd bureau
Als geïntegreerd communicatieadviesbureau helpen we onze klanten al sinds jaar en dag met het oplossen van hun uitdagingen op het gebied van public affairs en stakeholdermanagement. Dat kan variëren van het in kaart brengen van de stakeholders van een organisatie, het monitoren van de politieke en maatschappelijke ontwikkelingen,  het ontwikkelen van lobbystrategieën en -boodschappen, het ontwikkelen van issuesites, het voeren van mediacampagnes (online en offline), het organiseren van rondetafelgesprekken en andere bijeenkomsten tot het tot stand brengen en ondersteunen van een-op-eengesprekken met politici en andere stakeholders.

Twee kantoren in Nederland
FleishmanHillard heeft nu dus twee voordeuren in Nederland: een in Amstelveen/Amsterdam, een in Den Haag. Tegelijkertijd blijft veel bij het oude. Want we blijven bedrijven en organisaties in diverse sectoren ondersteunen op een breed terrein: reputatiemanagement, mediarelaties, interne communicatie, digital & social media, issuesmanagement & crisiscommunicatie en public affairs. Daarvoor kunt u voortaan op twee adressen terecht.

Evolutie, geen revolutie
De opening van ons kantoor in Den Haag is dus geen revolutie, maar veel meer een evolutie. Het sluit aan bij de ontwikkeling en groei van onze publicaffairsopdrachten in de afgelopen jaren. Ook sluit het aan bij initiatieven die we hebben genomen om het vakgebied public affairs steviger op de kaart te zetten, zoals het vorig jaar gepresenteerde onderzoeksrapport ‘Van kennissen naar kennis’ en de mede door ons bureau mogelijk gemaakte instelling van een bijzonder hoogleraar (Arco Timmermans) voor public affairs.

Public affairs in Den Haag én Brussel
Daarnaast past een kantoor in Den Haag bij onze positie als onderdeel van een internationaal bureau. FleishmanHillard heeft immers een kantoor in de regeringssteden van de meeste EU-lidstaten en andere landen, met een zeer grote rol voor ons kantoor in Brussel. Nu de rol van lidstaten naar verwachting  steeds belangrijker gaat worden, is een vestiging in Den Haag een logische keus.

U was al welkom aan de prof. W.H. Keesomlaan in Amstelveen, en dat blijft zo. Maar vanaf nu bent u ook welkom op Plein 20 in Den Haag. Daar zitten we nog dichter op het vuur, daar kunnen we u nog beter bedienen. Wij ontvangen u graag in Den Haag!

Rosalinde van de Wall, Managing Director

Jacques Bettelheim, Director Public Affairs