Blendle: de redding of de vijand van de krant?

FleishmanHillard is adviespartner voor TMG Startups en de startup projecten van TMG Startups. Wij hebben het team geholpen bij hun positionering en zijn hun vaste communicatiepartner voor het verwezenlijken van hun business-doelstellingen.

Vanuit die rol waren we onlangs bij de Young TMG sessie over de toekomst van de krant. Te midden van de gigantische drukpersen van TMG was de centrale vraag: zijn initiatieven zoals Blendle de redding of de ondergang van de krant? Aan de hand van vijf stellingen werden adjunct-hoofdredacteur van De Telegraaf Jan-Kees Emmer, Head of Business Development TMG Startups Bart Brouwer, Head of Revenu Development TMG Tim Klein Haneveld en Alexander Klöpping van Blendle uitgedaagd het debat aan te gaan. De volledige blogpost kun je hier lezen.

foto (2)