Welkom op onze nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website.

We maken deel uit van één van ‘s werelds grootste en meest veelzijdige bureaus, en bedienen onze klanten met verfrissende ideeën, strategische expertise en creativiteit voor authentieke, geloofwaardige en vernieuwende communicatie. Dat ziet u terug op deze website. We willen u regelmatig laten zien dat we geweldig werk doen voor een brede klantenkring in uiteenlopende sectoren.

Die klanten hebben allemaal hun eigen uitdagingen en mogelijkheden, maar ze hebben ook iets gemeen: ze willen in dialoog gaan met mensen die een mening over hen willen vormen over onderwerpen die ertoe doen of met mensen van wie ze vinden dat ze bekend met hen zouden moeten zijn.

Daarnaast blijven we in Nederland natuurlijk actief op Twitter. We delen graag opiniërende informatie – soms van onszelf, soms van anderen, maar altijd relevant voor onze volgers. Zowel via Twitter als onze site houdt ons team u op de hoogte van onze kijk op communicatie en deelt ervaringen, ideeën en overwegingen met u.

We hopen dat u onze nieuwe website, met meer beeld en overzicht, zult ervaren als een prettig en vooral inspirerend informatieplatform.

  • Rosalinde van de Wall

    Rosalinde van de Wall is managing director van FleishmanHillard in Nederland en stond aan de basis van de Nederlandse vestiging. Als ervaren communicatieadviseur en gedreven teamcaptain is ze nauw betrokken bij alle aspecten van klantencommunicatie en bewaakt ze de onderscheidende...

    Zie profiel