Fit begin van de werkdag

In het kader van FH Boost, begon deze ochtend een groot deel van het team energiek aan de dag met het maken van smoothies als ontbijt. Een heerlijke wandeling door landelijk Amstelveen die maar liefst 6.000 stappen op de tellers zette binnen een half uur, volgde daarop.

Het wellnessprogramma is wereldwijd in het leven geroepen binnen FH om elk kantoor op zijn eigen manier een positieve werkomgeving te laten promoten waarin gezondheid & wellness centraal staan. Nu zijn we in Nederland natuurlijk al lekker actief. We fietsen veel, we gaan naar de sportschool, maar ook in Nederland kunnen we elkaar altijd verder inspireren om ons nog lekkerder te voelen. Al eerder kreeg het hele team een pakket met gezonde producten en werden de snoepjes in de snoeppot symbolisch vervangen door gedroogd fruit en noten. Nog lekkerder eigenlijk. Op ons jaarlijkse teamuitje werd een challenge georganiseerd waarbij we met onze activity trackers bijhielden wie de meeste stappen zette. Daarbij werd wel duidelijk hoe fanatiek we allemaal zijn. Fit FH!

Amanda Hachmang
Boost Ambassador

Smoothie making

A brisk moring walk

Team selfie