FleishmanHillard’s Kris Balderston over de Amerikaanse verkiezingen

Kris Balderston, Washington-insider en President Global Public Affairs and Stakeholder Management van FleishmanHillard, sprak in oktober met relaties van verschillende Europese vestigingen van FleishmanHillard.

Kris besprak zijn 22-jarige relatie met de Clintons, deelde zijn inzichten in de campagne van Hillary en ging in op de lessen die geleerd kunnen worden uit deze Amerikaanse presidentsverkiezingen. Wat dit precies inhield? Dat valt terug te lezen in het bericht naar aanleiding van de sessie bij FH Amsterdam, het interview dat de Volkskrant publiceerde, en het blog dat Kris zelf schreef over de top 5 FAQs in Europa.

FH Nederland organiseert met regelmaat dit soort evenementen, en maakt daarbij dankbaar gebruik van het wereldwijde netwerk. Meer weten? Neem contact op met Rosalinde van de Wall of Jacques Bettelheim.