Stagiair(e)s Communicatie, beschikbaar vanaf augustus/september 2019

Wil jij graag aan de slag voor mooie en bekende merken? Dat kan! Want een (afstudeer) stage bij ons communicatiebureau Omnicom Public Relations Group [powered by Ketchum / Porter Novelli / FleishmanHillard] betekent dat je met alle aspecten van het communicatievak te maken zult krijgen en kennis maakt met ons werk en reputatievraagstukken op interessante grotere en kleinere klanten, zowel nationaal als internationaal.

Binnen het team waar je stage loopt krijg je de mogelijkheid om onder begeleiding – maar ook steeds zelfstandiger – mee te werken op diverse en uiteenlopende projecten. Je bent omringd door communicatie- en pr-professionals die je graag meenemen in hun ervaringen op klanten en je de eerste kneepjes van het vak willen leren. We zijn kritisch in onze selectie, want onze stageplekken willen we vooral toekennen aan echte talenten die stevige toekomstambities hebben in de communicatie- en pr-wereld.

De stageplek
Tijdens je stageperiode, die loopt van augustus/september 2019 tot in januari 2020 (minimaal 20 weken), zal je kennismaken met ons internationale bureau en meewerken binnen een energiek, informeel en professioneel team. Wij zorgen vanzelfsprekend voor goede begeleiding en de kans om gerichte en waardevolle werkervaring op te doen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om – in het geval van afstuderen – een passende opdracht uit te voeren. Je werkt, samen met zo’n 45 collega’s, vanuit ons kantoor aan de Prof. W.H. Keesomlaan in Amstelveen.

Wij vragen
Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een omgeving die hectisch en veeleisend kan zijn. Je bent van nature gedreven, nieuws- en leergierig en steekt graag de handen uit de mouwen. Vanzelfsprekend heb je een overtuigende interesse in communicatie, media en pr.

Wij bieden
Een leerzame, drukke en uitdagende stage bij een internationaal topbureau binnen een energiek, informeel en professioneel team. Wij zorgen voor een goede begeleiding en geven je de kans om gerichte en waardevolle werkervaring op te doen.

Jij biedt
Naast een uitstekende beheersing van het Nederlands (in woord en schrift!) heb je ook een zeer goede geschreven en gesproken kennis van het Engels. Je HBO of universitaire studie is richting media, communicatie, digital, marketing of pr.

Jouw talent
Je bent het goedgehumeurde proactieve type en je vindt het een uitdaging om zelfstandig aan de slag te gaan. Je weet rust en overzicht te houden in stressvolle situaties. Je ‘klimt’ makkelijk in de telefoon en bent een soepele gesprekspartner. Je bent accuraat en zorgvuldig, hebt oog voor kwaliteit en durft initiatief te nemen. Je bent wel een beetje een ‘doener en een doorbijter’ en stelt je flexibel op.

De voorwaarden
Het betreft een stage voor 32 – 40 per week met de bereidheid om in de avonden of weekenden waar nodig op bijvoorbeeld events aanwezig te zijn. Je ontvangt een meewerkstagevergoeding (o.b.v. 40 uur p/w) van € 400 per maand. Bij een afstudeeropdracht verwachten we dat je 4 dagen per week beschikbaar bent voor het meewerken in onze teams, maar uiteraard op deadline momenten van je afstuderen is 3 dagen ook zeker bespreekbaar.

Solliciteren naar deze stage?
Stuur je motivatie en CV via hello.nl@omnicomprgroup.com aan Charlotte Jacobs-Hoffman, Head of People & Culture, telefoon: 06-23 33 40 62.